Winkelwagen

Over Dekker Tweewielers

We hebben al een rijke historie, al bijna een eeuw geleden is begonnen. We zijn inmiddels al jaren uitgegroeid tot dé specialist in E-bikes in Enkhuizen en omstreken. 

Maar hebben ook gewone en gebruikte fietsen. 

Daarnaast alles wat je nodig hebt voor je fietsavontuur:

Fietsen in diverse uitvoeringen, onderdelen,bescherming en alle accessoires die je maar kunt bedenken. 

we hebben een rijke historie

Wij zijn al jarenlang
specialist in tweewielers

Onze monteurs zijn allround fiets specialisten met kennis van alle soorten fietsen. Onze  specialiteiten liggen op het vlak elektrische fietsen en gewone fietsen

Onze verkopers zijn specialisten op het gebied van fietsen en verkoop. Door jarenlange ervaring kunnen ze u voorzien van het juiste advies voor de aan te kopen fiets. 

Waarom Dekker Tweewielers?

Dekker Tweewielers heeft veel nieuwe fietsen voor u, van bekende merken zoals Gazelle, Cortina, Sparta, Pegasus en Qwic. We hebben het hele assortiment, voor de allerjongste tot en met de speciale fietsen kunt u bij ons terecht. Doordat wij meerdere locaties hebben, zijn er veel fietsen snel uit voorraad leverbaar.

De diverse gediplomeerde monteurs kunnen elke fiets voor u repareren. Kleine reparaties, groot onderhoud, nieuwe onderdelen? Met een deskundig oog wordt u fiets weer in orde gemaakt. Naast nieuwe fietsen en gebruikte rijwielen, zijn er ook vele accessoires te koop.

Groot assortiment

Van E-bikes tot gewone fietsen en van accessoires tot kleding en bescherming artikelen. We hebben het allemaal!

Hoge kwaliteit

We werken alleen met de beste kwaliteit merken. Daarnaast hebben we al een jarenlange ervaring. Garantie voor kwaliteit!

Goede service

Bij ons heb je een lange garantie. Ook kun je bij ons je fiets laten repareren. Tevens is het mogelijk een testrit te doen voordat u een aankoop doet!

Ontdek ons unieke
aanbod E-bikes

We zijn hierin gespecialiseerd. Neem een kijkje in de webshop of bezoek onze winkel voor een deskundig advies.

ons aanbod

Gewone fietsen
Hybride-, stads-, vouw- en jeugd- & kinderfietsen
Kleding en bescherming
Sportkleding, schoenen, helmen, kniebeschermers en meer

Ontdek onze
veelzijdige
showroom

Ontdek het prachtige aanbod of shop online

Een aantal van onze merken

We werken alleen met de beste merken. In totaal hebben we ruim 20 verschillende merken die we leveren. Dit varieert van kleding, helmen en accessoires tot fietsen. Hieronder een aantal van onze topmerken.

Print Friendly, PDF & Email